Lunch med Claes!

Mötte upp Claes för en lunch, men först fixade jag lite i lägenheten och gav nyckeln till ordföranden i vår BRF inför relineingen.

Restaurang Kalori

Vad är inte mer passande än att möta en kompis som man förenats med genom kost och träning på en resturang med fokus på hälsa och träning? Vi valde Kalori på Malmskillnadsgatan 50B.

20120821-142532.jpg

Allt såg gott ut och dom jobbade effektivt i serveringen. Jag ville äta vegetariskt eftersom jag älskar det – men har svårt att laga nya rätter.

Claes blev hetsad av tjejen som skulle servera maten. Han fick 3 sekunder på sig att välja. Annars skulle hon bestämma (vilken tigrinna). Eftersom allt såg gott ut hann han inte annat än att be om extra kyckling. Det slutade med extra allt och 100kr. Tror hon blev något tänd på Claes.

20120821-143533.jpg

Men efter att ha sett potatissalladen var jag tvungen att ta den – och till potatis är kyckling gott (lärde jag mig verkligen på landet hos mormor om jag inte vetat det förrut).

Jag åt således kycklingfilé med potatissallad, råkostsallad och en fantastisk senapssås (vill ha receptet!). Helt klart värt sina 85kr.

20120821-144109.jpg

Claes

Jag lärde känna Claes genom en tävling/en Facebookgrupp. Claes är en inspirerande person. Flera gånger tycks han ha bytt livsriktning – varje gång det blir tufft tacklar han det med nyfikenhet och positivitet. Det är inspirerande. Sen är han dessutom sjukt stilig och har, liksom jag, stor passion för träning och kläder (SKOR!!). En själsfrände?

Hans plan är att bli PT vilket han kommer lyckas med perfekt.

20120821-145721.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s