Reslogg: Rom; dag 4 / hemresan

Idag var/är det dags för hemresa. Det brukar innebära trötthet, vemod, irritation, bråk, köer och stress.

Börja i tid

10:35 skulle flygbussen gå, 9:30 skulle vi lämna hotellet och då skulle jag fixat packning, ätit frukost, checkat ut och köpt en vattenflaska. Fixade allt det OCH hann köpa en ny hatt (min gamla var typ svettbrun/gul) till mig och en scarves till lillebror.

Fokusskifte från lathet till krigaranda

Frukost 8:00 var bestämt. Jag var färdigpackad vid 1-tiden inatt efter att jag och Johanna avslutade kvällen på baren utanför hotellet. Hade ställt klockan för morgonlöpning men valde att stänga av den – har ett PT-pass ikväll och behöver sömnen.

Åt alldeles för mycket till frukost idag men det är start på tävlingsfokuset ordentligt nu. På måndag börjar bjjn. Idag börjar dessutom fysträningen med frivändningar.

Dödens kösystem

Som en snirkelkrok blandat med köande svenskar och mindre ordningsamma italienare – är som upplagt för krig! Men hittills har det gått bra. Men det tar väldigt lång tid. Endast två incheckningsdiskar och alla har bagage. Tur att vi kom iväg i tid från hotellet.

Det slutade med att vi fick springa till Gate:n på grund av att det var en alldeles för lång kö genom säkerhetskontrollerna.

Men vi hann med planet och alla satt helt tysta och trötta typ hela resan. Det köptes i och för sig en del godis ombord för att hålla oss vakna!

Hugo däremot. Han var lika glad och pigg som vanligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s